Somedays aren't yours at all.



Finns inte mycket att göra när man är febrig och ont-i-halsenig. Sitta ute och läst i timmar har jag i alla fall lyckats med! Till och med lite geografi och historia! Snart snart är det sommarlov och för första gången sedan sjuan ska jag vara ledig fyra veckor i sträck! wow! Jag har haft tusen sommarplaner snurrandes i huvudet men för tillfället känner jag inte för att planera speciellt mycket. Jag vill ligga ute i gräset och ha det bra, käka glass och umgås med bra folk.

För övrigt har jag börjat provpacka inför Sydafrika. Nej det är inte lätt att packa inför ett helt år. Speciellt inte när man bara får ha med 20 kg + handbagage..... Himla tur att jag ska ha skoluniform, då behöver jag inte så mycket kläder. Sedan envisas jag med att ta med en massa tunga saker, typ böcker, skrivor och annat som betyder nåt. Som det ser ut nu väger väl packningen kanske 50 kg... Hmm...... Får ta och lösa det där. Men det är ju fakatiskt HEeeeeEEEla 42 dagar kvar :) Whoa! 42 dagar!

Engelskan övar jag upp lite smått då och då, det slinker förbi en och annan engelsk bok och så går jag ju alltid runt med en engelsk ordbok i väskan :) Älskar när någon säger "men va tusan heter det på engelska nu igen..." för då kan jag sätta på mig smarta minen, harkla viktigt och dra upp ordboken. Inte alla som bär kring på sånt inte! Spårvagn heter tran och kuriosa heter Bric-a-brac. Jag kommer klara mig fint!


Lite Regina Spektor på det.... :) <3


"Easy to remember"




yeah right :)

Xhosa - ett av de mest talade språken i Västa Kapprovinsen där jag ska bo.

Blogg eller resedagbok?!

Funderar på att dokumentera utbytesåret genom resedagboken istället, hur låter det? Finns så fiffiga funktioner där som man inte kan använda sig av på blogg.se..... Blogg eller resedagbok? Resedagbok eller blogg? :-) Och så kan jag ju hela tiden skapa nya bloggar om olika resor under samma användarnamn...

Hmmm... Hmmm? Skulle ni orka ta er till Karins resedagbok?  :D


Turistvideo om Sydafrika


RSS 2.0