,


Fick precis veta vilken skola jag troligtvis ska gå på!!!!!!!!!!!!! Table View High School! Och tydligen ska rektorn ringa mig idag eller imorgon.... Läskigt, jag är skitnervös, kommer säkert inte förstå mig på den sydafrikanska dialekten?! Panik.




fatta utsikten från skolan....





Sponsored by destiny


Längtar på tå

We are always running for the thrill of it, thrill of it....



Jag längtar efter att få uppleva något nytt. Även fast det bara är för ett år så känns det så spännande att lämna alla, lämna Sverige, lämna språket, kulturen, alla tv-program, kändisar - ja ni fattar - för att bygga upp något helt nytt i ett annat land. Sverige är ett litet, litet hörn av världen. Lilla landet lagom. Jag längtar efter att stå på stranden bland alla klipporna som tornar upp sig, med vinden i håret och ett oändligt, ofattbart stort, brusande hav framför mig. Nya människor, nya språk, kanske ett annorlunda sätt att se på livet, en annan rytm. Ett annat hörn av världen... Vilken himla chans. Vilken otrolig chans att uppleva något annat, kanske kommer jag hitta ett sätt att leva livet på där som passar mig mycket bättre än det här i Sverige.

Jag vill besöka många platser i livet, jag känner inte att det på något sätt är givet att det är Sverige jag vill bo i senare. Det finns 244 länder i världen. Tänk allt man inte sett och aldrig kommer få se. Det finns så svindlande många människor... Jag känner bara mer och mer att jag måste ta mig ut i världen och SE.

Jag är säker på att Sydafrika kommer bli en fantastisk början på något som är helt nytt för mig.

Och nedräknaren säger: 89 dagar, 14 timmar och 5 minuter kvar.


14 of July

Jag, som i evigheter varit helt inställd på att det är i september min stora resa tar sin början, har idag fått reda på att NEHEJJDÅ - det är den 14 JULI jag ska åka! Nästan två månader tidigare än vad jag trott. Jag blev så otroligt chockad. Allt jag planerat... Allt jävla meningslöst räknande, nu vänds allt upp och ner och många av mina planer för sommaren går i stöpet. Hur fan ska jag hinna jobba, campa med Hedvig, åka till Tromsö med Erik, vara i Smögen med Erik, träffa massor vänner, ha min kusin boende hos mig..... På EN månad. Det går ju inte.... Helt chockad. Upp och ner. Snurr, snurr.

På ett sätt är jag såklart glad. Eller jag vet inte. Jag känner mig förvirrad. Men jag längtar ju SÅ, och nu helt plötsligt har två månader av väntan dragits av... Men de månaderna skulle jag ju passa på att fylla med andra underba saker.... Känns konstigt....

14 juli.... Afrika 14 juli.

3 månader kvar.

Den vinner som är trägen...



Men! Hello Africa då, helt enkelt.
142 dagar.


Ashes to snow - Feather to fire











Bara... se dem. Andlöst vackert.












April.... May.... June.... July...... SEPTEMBER!


Ryuichi Sakamoto – Bibo no Aozora/Endless Flight and Babel
Musik att drömma sig bort till.
Från soundtracket till den underbara filmen Babel.

RSS 2.0