We are always running for the thrill of it, thrill of it....



Jag längtar efter att få uppleva något nytt. Även fast det bara är för ett år så känns det så spännande att lämna alla, lämna Sverige, lämna språket, kulturen, alla tv-program, kändisar - ja ni fattar - för att bygga upp något helt nytt i ett annat land. Sverige är ett litet, litet hörn av världen. Lilla landet lagom. Jag längtar efter att stå på stranden bland alla klipporna som tornar upp sig, med vinden i håret och ett oändligt, ofattbart stort, brusande hav framför mig. Nya människor, nya språk, kanske ett annorlunda sätt att se på livet, en annan rytm. Ett annat hörn av världen... Vilken himla chans. Vilken otrolig chans att uppleva något annat, kanske kommer jag hitta ett sätt att leva livet på där som passar mig mycket bättre än det här i Sverige.

Jag vill besöka många platser i livet, jag känner inte att det på något sätt är givet att det är Sverige jag vill bo i senare. Det finns 244 länder i världen. Tänk allt man inte sett och aldrig kommer få se. Det finns så svindlande många människor... Jag känner bara mer och mer att jag måste ta mig ut i världen och SE.

Jag är säker på att Sydafrika kommer bli en fantastisk början på något som är helt nytt för mig.

Och nedräknaren säger: 89 dagar, 14 timmar och 5 minuter kvar.


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Jag håller med och förstår dig fullt ut! Jag känner precis samma sak, och jag är säker på att du kommer få det toppen i Sydafrika. 89 dagar är ju ingenting! :D Har du haft någon kontakt med din värdfamilj?

2010-04-18 @ 11:04:05
URL: http://livingusa.blogg.se/
Postat av: Mats

244? Men det var ju när du skrev detta. Nu är det säkert 253 eller nåt :)

2010-04-23 @ 22:26:31
URL: http://matspalats.blogg.se/
Postat av: Karin

9 nya länder på typ 2 veckor? No way!

2010-04-24 @ 09:20:59
URL: http://southafricakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0